Finikor_logo

Uuden auton hoito on hyvä aloittaa ennen kuin vaurioita on tapahtunut. Suojaamalla heti auton kori ja maalipinta varmistat, että autosi kestää pitkään, pysyy turvallisena ja näyttää hyvältä ja sillä ajaa tyytyväinen autonomistaja.  

Auton korin suojaaminen

Ruostesuojauksen tarkoitus on pitää auton kori kunnossa, sillä autonvalmistajat eivät valmista autoja kestämään Suomen olosuhteita. Tiesuola ja hiekka nakertavat koria kuluttaen samalla korin sinkitystä. Lisäksi on hyvä tietää uusien autojen materiaalivahvuuksien pienentyneen vuosikymmenten aikana, mikä osaltansa vaikuttaa suojaamattoman auton korin kestävyyteen ja turvallisuuteen. 

-> Suosittelemme uuden auton ostajalle Tuplaturva-kaksoiskäsittelyä tai Lisäturva-käsittelyä. 

Ruostesuojauksen avulla, auton rakenne säilyy turvallisempana, kori kestää pidempään ja pysyy kunnossa.

Maalipinnan huolto ja suojaus

Uuden auton maalipinta kannattaa suojata, mikäli auton halutaan näyttävän vuosien ajan kuin uusi. Ilman suojausta auringonvalo, UV säteily, suola, kostea ilma sekä lumi ja jää saavat auton maalipinnan kulumaan jo 3-4 vuodessa.

-> Suosittelemme uuden auton ostajalle Kestopinnoitetta

 

Maalipinnan käsittelyn avulla, autosi maalipinta loistaa ja näyttää hyvältä, tarvisee puolta vähemmän pesukertoja, puhdistuu jopa itsekseen, säilyy hyvännäköisenä ja on erittäin helppo pestä.

Äänieristyksen parantaminen

Usein autojen ominaisuuksiin kuuluu rengas ja moottoriäänien voimakas kantautuminen auton sisätiloihin. Tämä on seurausta äänieristyksen puutteista tai puuttumisesta. Äänieristyskäsittely tulee tehdä ruosteenestokäsittelyn yhteydessä.

-> Lue lisää Finikor äänieristyskäsittelystä

Äänieristyskäsittelyllä saavutetaan hiljaisempi ja miellyttävämpi auto.

 

Finikorin ruosteenesto-, maalipinnan tai äänieristyskäsittelyt eivät vaikuta autonvalmistajan myöntämään takuuseen.


finikor-ruoste-expertti
 

Imatran Ruosteenesto

Anssinkatu 10, 55100 Imatra
Avoinna arkisin  8.00 - 16.00
Puh. (05) 472 9088 

Gsm. 040 515 8660

Tarjoukset
Katso viimeisimmät tarjoukset ja hyödynnä edut varatessasi palvelua. 

Lue Lisää...

Uuden auton suojaus ja huolto

Uuden auton ostaminen on investointi, joka kannattaa turvata. Auton kori ja ulkopinta huononevat nopeasti, mikäli niitä ei suojata ajoissa.

Lue Lisää...

Auton jatkuva suojaus ja hoito

Auton säännöllinen hoito on edellytys sille, että auto kestää ja säilyy hyvännäköisenä pitkään. Hyvännäköisellä ja kuntoisella autolla on myös nautinto ajaa.

Lue Lisää...