Finikor_logo
Kristalli
Kestovahausmenetelmä
Kesto 1 vuosi

 

Finikor Kristalli on maalipinnankäsittely kiireisille autoilijoille, joilla ei ole usein mahdollisuutta pestä autoa käsin. Vaha kestää lukuisia pesukertoja ilman velvoitteita.
 

Kristallissa vaha on yksikomponenttinen Nano teknologiaan perustuva vaha, jolla pystytään täyttämään samalla kerralla myös maalipinnan huokoset. Näin saadaan hyvä tarttuvuus vahalle ja syvä hyvä kiilto. Vaha on vahvistettu lisä-aineella kestämään lukuisia pesukertoja ilman hoitoaine velvoitteita.

  • Kristalli peilikiiltomenetelmän hinta on edullinen
  • Käytettävät puhdistus sekä vaha-aineet ovat turvallisia sekö luotettavia.
  • Kristallimenetelmä on kuten muut Finikor tuotteet , suomen sääolosuhteisiin kehitettyjä tuotteita.
  • Finikor teettää käyttämänsä hoitokemikaalit maailman suurimpien valmistajien tehtaissa, useimmiten omalla tuotemerkillään.

 

Mihin tarvitaan maalipintojen suojahoitoja?

Ilman hoitoa maalipinta menettää kiiltonsa ja suojan ruostetta vastaan nopeasti.

Väripigmentit antavat autolle kestävän suojan, sekä kauniin kiiltävän maalipinnan. Pigmentit sidotaan yhteen kiiltäväksi pinnaksi ns. sideaineella. Valitettavasti auringon UV-säde rikkoo sidekalvoa, jolloin väripigmentti jää jäljelle ilman kiiltoa. Konekiillotuksella sideaineeton pigmentti saadaan pois ja saavutetaan taso jossa sideaine on jäljellä, näin voidaan kiiltoa vielä palauttaa.

Maalipinnan kuluminen

Sideaineen menetys tunnetaan enemmän maalipinnan hapettumisena. Tätä maalipinnan hapettumista kiihdsyttävät kaikki maalipinnan huokosiin kiinnittyneet epäpuhtaudet, kuten suolat, asfaltti, nastapöly, saastelaskeumat, jne.

Mekaaninen kulutus on myös huomattava

Näihin kuuluvat pensasaitojen tekemät naarmut, huonosti hoidettujen harjapesulinjojen harjakset, hiekkapöly, lumiaura, jne.

Pidä autosi myyntiarvo korkealla

Tarjolla on monen vuoden takuilla olevia käsittelyjä, mutta tutkimukset osoittavat, että maalipinta tarvisee vähintään kerran vuodessa jatkohoitoa.

Mikäli haluaa pitää auton myyntiarvoa korkealla, sekä maalipinnan pitkään hyvässä kunnossa. Suosittelemme vientiä ammattilaisen arvioitavaksi kerran vuodessa.

Alle kahden vuoden ikäiselle autolle myönnetään vuoden takuu!


finikor-ruoste-expertti
 

Imatran Ruosteenesto

Anssinkatu 10, 55100 Imatra
Avoinna arkisin  8.00 - 16.00
Puh. (05) 472 9088 

Gsm. 040 515 8660

Tarjoukset
Katso viimeisimmät tarjoukset ja hyödynnä edut varatessasi palvelua. 

Lue Lisää...

Uuden auton suojaus ja huolto

Uuden auton ostaminen on investointi, joka kannattaa turvata. Auton kori ja ulkopinta huononevat nopeasti, mikäli niitä ei suojata ajoissa.

Lue Lisää...

Auton jatkuva suojaus ja hoito

Auton säännöllinen hoito on edellytys sille, että auto kestää ja säilyy hyvännäköisenä pitkään. Hyvännäköisellä ja kuntoisella autolla on myös nautinto ajaa.

Lue Lisää...