Finikor_logo

Auton jatkuva suojaus ja hoito on tärkeää, mikäli haluat pitää autosi kunnossa pitkään sekä sen näyttävän myös hyvältä.

Auton korin suojaaminen

Auto kannattaa aina ruosteenestosuojata iästä riippumatta. Ruosteenestosuojaus pidentää myös vanhemman auton turvallista ajoaikaa sekä korin kestävyyttä. Myös aiemmin ruosteenestosuojattu auto tulee tarkistaa säännöllisesti sekä tarvittaessa suorittaa lisäturvakäsittely. Diamond käsitellyille autot tulee tarkistaa 3 vuoden välein Finikor ruosteenesto liikkeessä. 

-> Suosittelemme käytetyn auton ostajalle tai vanhemman auton omistajalle Täysturvaa, mikäli autoa ei ole aikaisemmin ruosteenestosuojauttu. Aikaisemmin ruosteenestosuojatuille autoille suosittellaan jatkoturvaa tai Tuplaturvan tarkistusta. 

Ruostesuojauksen avulla, auton rakenne säilyy turvallisempana, kori kestää pidempään ja pysyy kunnossa.

Maalipinnan huolto ja suojaus

Ajanmyötä auringonvalo, UV säteily, suola, kostea ilma sekä lumi ja jää kuluttavat auton maalipinnan, mutta auton maalipinnan käsittelyn avulla alkuperäinen kiilto on mahdollista palauttaa. Maalipinnan käsittelyn yhteydessä myös maalipinnan pienet hiusnaarmut häviävät ja näin autosi saadaan näyttämään lähes uudelta. Finikorin testivoittaja kestopinnoite Brilliant kestää vähintään 2 vuotta (takuu). 

-> Suosittelemme vanhemmille autoille kestopinnoitetta

Maalipinnan käsittelyn avulla, autosi maalipinta loistaa ja näyttää hyvältä, tarvisee puolta vähemmän pesukertoja, puhdistuu jopa itsekseen, säilyy hyvännäköisenä ja on erittäin helppo pestä.

Äänieristyksen parantaminen

Usein autojen ominaisuuksiin kuuluu rengas ja moottoriäänien voimakas kantautuminen auton sisätiloihin. Tämä on seurausta äänieristyksen puutteista tai puuttumisesta. Äänieristyskäsittely tulee tehdä ruosteenestokäsittelyn yhteydessä ja se sopii alle 5-vuotialle autoille tai vanhemmille ruosteettomille autoille.

-> Lue lisää Finikor äänieristyskäsittelystä

Äänieristyskäsittelyllä saavutetaan hiljaisempi ja miellyttävämpi auto.

Finikorin ruosteenesto-, maalipinnan tai äänieristyskäsittelyt eivät vaikuta autonvalmistajan myöntämään takuuseen.


finikor-ruoste-expertti
 

Imatran Ruosteenesto

Anssinkatu 10, 55100 Imatra
Avoinna arkisin  8.00 - 16.00
Puh. (05) 472 9088 

Gsm. 040 515 8660

Tarjoukset
Katso viimeisimmät tarjoukset ja hyödynnä edut varatessasi palvelua. 

Lue Lisää...

Uuden auton suojaus ja huolto

Uuden auton ostaminen on investointi, joka kannattaa turvata. Auton kori ja ulkopinta huononevat nopeasti, mikäli niitä ei suojata ajoissa.

Lue Lisää...

Auton jatkuva suojaus ja hoito

Auton säännöllinen hoito on edellytys sille, että auto kestää ja säilyy hyvännäköisenä pitkään. Hyvännäköisellä ja kuntoisella autolla on myös nautinto ajaa.

Lue Lisää...