Finikor_logo

Verso malleissa kynnyskotelon takaosan peitteenä on ns. muovispoileri. Spoilerin reuna on tiivistetty muovinauhalla kynnyskoteloon. Tiivistysnauha on useimmiten ajoloskan voimasta painunut pois paikaltaan, jolloin kura ja hiekka pääsevät täyttämään spoilerin ja kynnyskotelon välisen tilan ruostuttaen kynnyskotelon takaosan päältäpäin. Kyseinen vaurio ei sisälly Toyotan koritakuun piiriin. 

Finikor-takuun alaisten Toyota Yaris / Yaris Verso omistajat

Mikäli autosi kuuluu Finikor-takuun alaiseksi, tarkistamme ongelmakohdat ja korjaamme ne veloituksetta. Toimenpide vie aikaa n. 2-3 tuntia. Välttyäksenne jatkossa suurilta korjauskustannuksilta, tuo autosi meille. Tarkistamme ja teemme tarvittavat huoltotoimenpiteet.

Yhdestä kynnyskotelon liitossaumauskohdasta on jäänyt tiivistyskitti pois. Peltisauman auki jäänyt aukko on niin iso, että se ei tiivisty normaalilla ruosteenestoainekalvolla. Saumaaukon kautta kotelotilaan pääsee ajolietettä ruostuttamaan turvallisuudelle tärkeitä kotelorakenteita

Hintatarjoukset Toyota Finikor –kampanjaan:

Yaris Yaris Verso

Finikor Lisäturvakäsittely 

alustan osille

490,00 € 550,00 €

Finikor Täyskäsittely

alustan osat, ovet ja luukut

570,00 € 650,00 €

Finikor Kaksoiskäsittely

uudemmille autoille

750,00 € 810,00 €
Lokari sisälokasuojat taakse 120,00 €/pari 120,00 €/pari
Tarjoukset
Katso viimeisimmät tarjoukset ja hyödynnä edut varatessasi palvelua. 

Lue Lisää...

Uuden auton suojaus ja huolto

Uuden auton ostaminen on investointi, joka kannattaa turvata. Auton kori ja ulkopinta huononevat nopeasti, mikäli niitä ei suojata ajoissa.

Lue Lisää...

Auton jatkuva suojaus ja hoito

Auton säännöllinen hoito on edellytys sille, että auto kestää ja säilyy hyvännäköisenä pitkään. Hyvännäköisellä ja kuntoisella autolla on myös nautinto ajaa.

Lue Lisää...