Finikor_logo

Ongelmana Matkailuautoissa tulee vastaan kun alustan muutetaan matkailuautoon sopivaksi. Kun alusta muutetaan matkailuautoon soveltuvaksi, muutoksien aiheuttamat saumat ja liitokset jäävät suojaamatta.

 

Matkailuautojen markkinat ovat useana vuonna olleet voimakkaassa kasvussa. Valmistajien ei ole tarvinnut kilpailun puutteessa kehittää esimerkiksi niiden korroosion estoa.

 

Ruosteeneston erikoisliikkeet ovat panneet merkille että tarvittavia läpivientejä on tehty rumasti kulmahiomakoneella, eikä jälkiä ole vaivauduttu mitenkään pinnoittamaan.

Matkailuauton hankintahinta on kallis mutta silti vuotuisia ajokilometrejä kertyy vähän. Matkailuauton tekniikka kestää mainiosti 20 vuotta, mutta alustarakenteet eivät ilman ruosteeneston jälkikäsittelyä.


finikor-ruoste-expertti
 

Imatran Ruosteenesto

Anssinkatu 10, 55100 Imatra
Avoinna arkisin  8.00 - 16.00
Puh. (05) 472 9088 

Gsm. 040 515 8660

Tarjoukset
Katso viimeisimmät tarjoukset ja hyödynnä edut varatessasi palvelua. 

Lue Lisää...

Uuden auton suojaus ja huolto

Uuden auton ostaminen on investointi, joka kannattaa turvata. Auton kori ja ulkopinta huononevat nopeasti, mikäli niitä ei suojata ajoissa.

Lue Lisää...

Auton jatkuva suojaus ja hoito

Auton säännöllinen hoito on edellytys sille, että auto kestää ja säilyy hyvännäköisenä pitkään. Hyvännäköisellä ja kuntoisella autolla on myös nautinto ajaa.

Lue Lisää...