Finikor_logo

Auto Bild uutisoi 25.2.2016 todella tärkeästä ja ajankohtaisesta aiheesta otsikolla "Koituvatko poikkeukselliset sääolot auton kuolemaksi?". Lue uutinen allaolevasta linkistä.

http://autobild.fi/uutiset/koituvatko-poikkeukselliset-saaolot-auton-kuolemaksi

Miten tässä näin pääsi käymään? Takuuehdot on kirjoitettu liian yksinkertaisiksi, mutta kuitenkin kaikissa takuuehdoissa edellytetään omistajan käsikirjassa annettujen autonhoito-ohjeiden noudattamista

Lue lisää...

Ongelmana Matkailuautoissa tulee vastaan kun alustan muutetaan matkailuautoon sopivaksi. Kun alusta muutetaan matkailuautoon soveltuvaksi, muutoksien aiheuttamat saumat ja liitokset jäävät suojaamatta.

 

Lue lisää...

Autotehtaiden velvoite nostaa kierrätettävyyttä EU:n määräyksestä toi muoviset suojalevyt autojen alustaan ja harmillinen PVC- pinnoite jäi pois. Ruosteenestoliikkeet tervehtivät muutosta ilolla ajatellen, että ikävin työvaihe, eli alustanpesu helpottuisi.

 

Lue lisää...


finikor-ruoste-expertti
 

Imatran Ruosteenesto

Anssinkatu 10, 55100 Imatra
Avoinna arkisin  8.00 - 16.00
Puh. (05) 472 9088 

Gsm. 040 515 8660

Tarjoukset
Katso viimeisimmät tarjoukset ja hyödynnä edut varatessasi palvelua. 

Lue Lisää...

Uuden auton suojaus ja huolto

Uuden auton ostaminen on investointi, joka kannattaa turvata. Auton kori ja ulkopinta huononevat nopeasti, mikäli niitä ei suojata ajoissa.

Lue Lisää...

Auton jatkuva suojaus ja hoito

Auton säännöllinen hoito on edellytys sille, että auto kestää ja säilyy hyvännäköisenä pitkään. Hyvännäköisellä ja kuntoisella autolla on myös nautinto ajaa.

Lue Lisää...